Vi lever efter våra 3 värdeord varje dag

Engagemang

It's all about commitment! Att brinna för det vi gör och att känna ett engagemang i alla delar av ett event är bland det viktigaste i eventbranschen om man ska lyckas. Därför är vår personal en viktig grundsten i bolaget.

Kundfokus

Vi vet att lyhördhet hjälper oss att ta fram det ni efterfrågar och leder till fantastiska idéer och koncept. Att känna en tillfredställelse när vi ser lyckan i våra kunders ansikten efter att ha levererat ett perfekt event är lycka för oss!

Kvalitet

En god planering och strategi ligger alltid i grunden till ett kvalitetssäkrat event! Vi fokuserar på att hålla en hög kvalité på allt vi gör, allt från kontakten med våra leverantörer, till transporten, aktiviteten, maten mm. Alla detaljer ska sitta när eventet är igång.

Historia

Carottegruppen har över 35 års erfarenhet av att arbeta med service och har under åren blivit experter på att genomföra event genom Carotte Catering och rekrytera och utbilda servicepersonal via Carotte Staff. Carotte Event grundades våren 2018 och har en ambition om att bli en av Sveriges kvalitetssäkraste byråer i branschen. Vi skapar värde hos våra kunder genom förstklassig kvalité och engagemang där kunden alltid står i centrum. 

Vi gör alla typer av B2B event så som Sommarfester, Julfester, Kickoffer, Konferenser, Jubileum, Utlandsresor, Incentive och mycket mer!

Vårt mål är att skapa en oförglömlig upplevelse som lever kvar i deltagarens minne en lång tid efter eventet. Att investera i sin personal eller i sina kunder är en direkt investering i företaget och hjälper till att bygga en stark sammanhållning som i sin tur även stärker varumärket.

2018

Våren 2018 bestämmer vi oss för att starta upp vårt efterlängtade Eventbolag. Som VD för Carotte Event rekryterades Mikaela Tidlund som har lång erfarenhet i eventbranschen. Carotte Event gör en rivstart och redan i Q3 har vi starka och kvalitetsstarka team och produktionen går på högvarv. Även om Carotte har gjort event i närmare 35 år så skapar vi nu ett högre fokus att ta fram helhetslösningar och ökar därmed kvalitén på alla företagsevent vi får äran att utföra. Vi stärkte även upp styrelsen med Ulrika Garbrant och Christina Tillman.

2016 - 2017

2016 är ett händelserikt år för Carotte. Företagsgruppen fortsätter att växa i och med lanseringen av bemanningsbolaget Carotte Staff, där Oscar Ohlsén rekryterades in som VD. Syftet med satsningen är att höja service- och kompetensivån i hela bemanningsbranschen. Carotte Staff startar en utbildning för serverings- och eventpersonal. Bolaget får ett framgångsrikt första år och samarbetar idag med branschens största hotell- och konferensanläggningar.

2015

2015 innebar stora förändringar för Carotte. Vi fick in en ny delägare och VD i Christian Mertzig och en ny styrelse bestående av Caroline Jobeus, Martin Jobeus, Jan Enhager, Jonas Meerits samt Linda Waxin. Carotte startade två nya restaurangkoncept. Deli & Wine by Carotte i Birger Jarlspassagen samt Restaurang Sumlen och Café Valfrid på Kungliga Biblioteket vid Humlegården. Restaurang Spring ändrade skepnad och blev Carotte Garnisonen med fortsatt fantastiska luncher och härlig festlokal.

2009 - 2014

Under denna period tog Carotte flera stora steg framåt. Företag flyttade till ett 500 kvm stort, nybyggt cateringkök på Tegeluddsvägen vid Frihamnen. I och med flytten lanserade Carotte för första gången ett eget restaurangkoncept, Carotte Deli, och snart skulle även Restaurang Spring på Karlavägen förvärvas.

1996 - 2008

Caroline Jobeus och hennes man Martin bestämde sig tillslut för att ta över Carotte och själva driva företaget. Lustfyllda år följde med hårt arbete från tidig morgon till sen kväll. Carotte flyttade kök och kontor från Södermalm till Djursholm och kunderna stannade kvar och blev allt fler. Förfrågan på kvalificerad serverings-, event-, och bröllopspersonal ökade varje år.

1987 - 1995

I slutet av 80-talet ringde en arbetskamrat till Evas man och undrade om hans dotter Caroline kunde få jobba extra hos henne. Eva bestämde sig för att ge Caroline Stampe en chans och testet föll väl ut. Efter ytterligare lärorika år som bl a innehöll studier i London, arbete på olika krogar och arbete med egen cateringfirma, så återvände Caroline till Carotte, denna gång som delägare.

Close Menu